Gizlilik politikası

Biz kimiz?

Mahremiyetinize her zaman önem veririz. Bu nedenle, internet sitemizi kullanmanızla ilgili olarak toplayabileceğimiz kişisel verilerinizin kullanımı ve aktarımına ilişkin olarak sizi bilgilendirmek istiyoruz.

agtanhukuk.com web sitesi, “Abdurrahman Mah. Şehit Emniyet Müdürü Ertan Nezihi Turan Cad. Yaşar Atlı Plaza No: 15 Merkez / EDİRNE” adresinde faaliyet gösteren Avukat Arabulucu Aydoğan TAN tarafından işletilmektedir. Av. Arb. Aydoğan TAN, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu anlamında veri sorumlusudur.

Hangi kişisel bilgilerinizi ne amaçla topluyoruz?

Sitemizdeki bir içeriğe yorum yaptığınızda doldurmuş olduğunuz verileri (isminiz, e-posta adresiniz, web siteniz) ve ayrıca istenmeyen yorum tespitine yardımcı olmak için ziyaretçilerin IP adresi ve tarayıcı bilgisi metnini toplarız.

E-posta adresinizden oluşturulmuş anonimleştirilmiş bir metin (hash) Gravatar hizmetine, servisi kullanıp kullanmadığınızı görmek için, sağlanabilir. Gravatar servisinin gizlilik politikası şu adrestedir. Yorumunuzun onaylanmasından sonra profil resminiz yorumunuzla birlikte herkese görünür.

İnsan Kaynakları sayfasını kullanarak bir başvuru yaptığınızda, forma girmiş olduğunuz verilerinizi ve trafik bilgilerini toplarız. İş ve staj başvuruları için başka bir yöntem (e-posta vb.) kullanmamaktayız. Diğer yollarla göndermiş olduğunuz iş başvurularına ilişkin verileri hemen sileriz.

Ayrıca internet sitemizin daha kolay ve hızlı kullanımı için çerezlerden faydalanmaktayız. Çerez kullanımı ile trafik bilgilerinizi otomatik olarak elde ederiz. Çerez ayarlarınızı internet tarayıcınız üzerinden değiştirebilir veya çerez toplanmasını engelleyebilirsiniz. Ancak bu takdirde sitenin bazı özellikleri çalışmayabilir.

5651 sayılı yasa uyarınca içerik sağlayıcı ve yer sağlayıcı sıfatını haiz olduğumuzdan, mevzuat gereği trafik bilgilerini 2 yıla kadar saklamakla yükümlüyüz.

Diğer sitelerden gömülen içerik

Bu sitedeki makaleler gömülü içerik (ör. videolar, resimler, makaleler, vb.) Içerebilir. Diğer web sitelerinden gömülen içerik, ziyaretçinin diğer web sitesini ziyaret etmiş gibi, tam olarak aynı şekilde davranır.

Bu web siteleri sizin hakkınızda veri toplayabilir, çerez kullanabilir, üçüncü taraf tarafından gömülmüş şeklide takip yapabilir ve bir hesabınız varsa ve bu web sitesinde oturum açtıysanız, gömülen içerikle etkileşiminizi takip etme dahil olmak üzere, bu gömülen içerikle etkileşiminizi izleyebilir.

Verinizi kimlerle paylaşıyoruz?

Yukarıda belirtilen biçimde topladığımız verileri üçüncü kişilere aktarmamaktayız. Ancak 5651 sayılı yasa ve diğer kanunlardan kaynaklanan yükümlülüklerimiz gereği, toplanan veriler Avukatlık Kanunu’nda belirlenen sınırlar gözetilmek suretiyle kolluk güçleri ve yargı organlarıyla paylaşılabilir.

Verilerinizi ne kadar süre tutarız?

Bir yorum bırakırsanız, yorum ve meta verileri süresiz olarak saklanır. Böylece, takip eden yorumlarınızı denetim kuyruğunda tutmak yerine otomatik olarak tanıyabilir ve onaylayabiliriz.

İş başvuru formunu kullanarak bizimle paylaşmış olduğunuz verilerinizi en geç üç ay sonra sileriz.

Trafik bilgileriniz (IP adresi, tarayıcı ve donanım bilgisi) doğrudan sizinle ilişkilendirilemeyecek şekilde (anonimleştirilerek) sınırsız olarak saklanır.

Verileriniz üzerindeki haklarınız

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 11. maddesi uyarınca haklarınız şunlardır:

  • Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verilerinizin işlenmesine ilişkin olarak bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme.

Bu kapsamda veri sorumlusuna aşağıdaki iletişim vasıtalarını kullanarak başvurabilirsiniz.

Verilerinizi nasıl koruyoruz?

Verilerinizin korunması amacıyla 6698 sayılı kanun ve bağlı yönetmelikleri anlamında teknik ve idari tüm tedbirler tarafımızca alınmaktadır.

İletişim bilgilerimiz

Aşağıda belirtilen yollardan birini kullanarak dijital veya fiziki olarak bize ulaşabilir, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu anlamında yukarıda belirtilen haklarınızı kullanabilirsiniz:

Epostainfo@agtanhukuk.com
KEPaydogan.tan@hs02.kep.tr
AdresAbdurrahman Mah. Şehit Emniyet Müdürü Ertan Nezihi Turan Cad. Yaşar Atlı Plaza No: 15 Merkez / EDİRNE


Son güncelleme: 10/12/2019 07:49